UniCredit Consumer Financing

Ca parte a UniCredit Grup, UniCredit Consumer Financing si-a inceput activitatea in Romania in anul 2008. Suntem o institutie financiara specializata in finantarea planurilor pentru persoane fizice.

De 13 ani raspundem nevoilor reale ale clientilor nostri cu solutii reale si ne imbunatatim continuu produsele si serviciile oferite. Portofoliul de produse include creditele de nevoi personale (fara destinatie declarata si fara ipoteca) si cardurile de credit prin reteaua de sucursale UniCredit Bank, precum si creditele in magazin si creditele auto, acestea din urma fiind prezente ca oferta in locatiile partenerilor nostri comerciali si la dealerii auto.

Modul in care sunt dezvoltate si oferite aceste solutii este la fel de important ca solutiile in sine, motiv pentru care tot ceea ce facem se bazeaza pe cele doua valori de baza ale noastre: Etica si respect.

In acelasi timp, pentru a veni in intampinarea clientilor nostri si a raspunde noilor nevoi ale pietei, facem eforturi sustinute in zona digitalizarii si automatizarii proceselor, clientii putand semna electronic documentatia de credit.

Contact:

https://www.ucfin.ro/