Garanti BBVA Leasing

Garanti BBVA Leasing – unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de leasing din România, este brandul sub care funcƫionează compania Motoractive IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti BBVA Romȃnia.

Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), al cărui acționar majoritar este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

Cu o o tradiție de 24 de ani pe piața de leasing din România, Garanti BBVA Leasing şi-a constituit un portofoliu important de clienți din toate sectoarele, completȃnd gama de produse și servicii a Grupului Garanti BBVA cu o ofertă specifică activităƫii de leasing, pentru a le oferi clienƫilor săi soluƫii valoroase pe pieƫele comerciale, industriale şi de retail:

– Leasing financiar pentru:

  • autovehicule şi camioane
  • utilaje: construcƫii, tipografie, medicale, agricole
  • imobiliare – clădiri comerciale

– Sale & lease back – auto, echipamente, imobiliare

– Servicii de administrare a flotelor de autovehicule

Obiectivul companiei este de a se concentra în continuare pe diversificarea portofoliului de clienţi şi pe noi oportunități de finanțare în sectoare importante ale economiei. Garanti BBVA Leasing are un angajament pe termen lung de a rămȃne alături de clienƫii săi, oferindu-le soluții financiare personalizate.

Contact:

https://www.garantibbvaleasing.ro/