Garanti BBVA Credite de Consum

Garanti BBVA Credite de Consum este brandul sub care funcționează compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti BBVA România.

Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), al cărui acționar majoritar este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

Ralfi IFN SA a fost înființată în anul 1997, propunându-si înca de la început să ofere soluții de finanțare flexibile, rapide şi accesibile clienților persoane fizice. Elementele definitorii ale companiei sunt: stabilitatea, seriozitatea şi respectarea angajamentelor față de clienți.

Una dintre primele companii de pe piața creditelor de consum, Garanti BBVA Credite de Consum completează gama de produse şi servicii a Grupului cu o ofertă diversificată ce cuprinde:

  • Credite de nevoi personale;
  • Asigurări ataşate creditelor de nevoi personale: un plan de protecție a veniturilor.

De asemenea, în luna Septembrie 2021, Garanti BBVA Credite de Consum a lansat primul său credit Green, pentru clienții persoane fizice care vor să facă achiziții sustenabile. Astfel, pentru a încuraja alegerile sustenabile, Garanti BBVA Credite de Consum vine în sprijinul fiecărui client care va aplica pentru un credit verde, oferind o lună graƫie şi acoperirea din fonduri proprii a ultimelor două rate (în condiƫiile stipulate în contract).

Contact:

https://www.garantibbvacreditedeconsum.ro