UniCredit Leasing

UniCredit Leasing Corporation IFN SA este cel mai mare jucător din segmentul de leasing financiar autohton dupa valoarea activelor totale, cu un istoric de peste 20 de ani. Derulăm proiecte de finanțare pentru o paleta larga de active precum: autoturisme și autovehicule ușoare și grele, o gama larga de echipamente pentru industrii precum cea agricola, medicala, constructii, productie, dar si material rulant (locomotive si vagoane) si, cu o abordare selectiva, proiecte imobiliare. Acestea sunt completate de o serie de parteneriate strategice cu importatori, reprezentanțe si dealeri) ale unor brand-uri de prestigiu.

Investim permanent în inovaţie şi în dezvoltarea de soluții digitale si incorporam sustenabilitatea în tot ceea ce facem. Astfel, incurajam achizitia de autovehicule cu impact redus asupra mediului si sustinem, prin finantarile pe care le acordam, proiectele cu impact pozitiv pentru mediu.

Ne propunem să oferim fiecărei afaceri o susținere financiara personalizată si ajustata nevoilor de business.

UniCredit Leasing Corporation IFN SA este parte a Grupului UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa.

UniCredit in Romania ofera servicii si produse financiare de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti prin entitatile sale: UniCredit Bank, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Fleet Management, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Services. UniCredit Bank este banca comerciala Pan Europeana cu o retea unică de bănci pe 13 piete principale din Europa.

Contact:

https://www.unicreditleasing.ro