Țiriac Leasing

Anul 1999 marchează momentul în care Țiriac Leasing își începe existența, inițial sub denumirea de Molesey Leasing Group. Începând cu anul 2000, compania și-a continuat activitatea sub denumirea de Țiriac Leasing, subliniind astfel apartenența la grupul din care face parte. Ulterior, în august 2007, denumirea companiei s-a completat cu acronimul “IFN”, ca urmare a înregistrării societății în evidențele Băncii Naționale a României ca instituție financiară nebancară.

Înființată inițial cu scopul de a oferi suport vânzarilor auto ale Grupului Țiriac, societatea s-a dezvoltat ca un bussines de sine stătător, adoptând o politică de diversificare a activității, oferind finanțare în sistem leasing financiar pentru întreaga gamă de autovehicule, noi si rulate, de la autoturisme până la flote comerciale.

Membră a Asociației Societăților Financiare – ALB România încă din decembrie 2006, compania Țiriac Leasing a înregistrat în permanență o prezență activă în cadrul pietei de profil.

Ca parte a Țiriac Group, Țiriac Leasing își doreste să aducă în sfera serviciilor financiare caracteristicile de business specifice brandului Țiriac: calitate, fiabilitate, succes și orientare spre client.

Acestea se traduc prin adaptarea constantă a serviciilor financiare și a caracteristicilor de brand, pentru a răspunde prompt și profesionist, prin soluții fiabile, cerințelor și așteptărilor clienților.

Contact:

www.tiriacleasing.ro