Idea Leasing IFN S.A.

Aflată în topul celor mai mari companii specializate în servicii de leasing financiar din România, Idea::Leasing IFN SA este o companie full service care asigură soluții de finanțare complexe. Expertiza echipei și a consultanților de leasing acoperă domenii variate: industria auto (autovehicule, utilitare usoare și motociclete), sectorul construcțiilor rutiere și al transportului, industria alimentară, sectorul agricol, sectorul medical, industria energetică, industria de prelucrare a lemnului, industria de mase plastice, industria de prelucrare a metalelor și nemetalelor, precum și în alte industrii.

Idea Leasing, membră a grupului financiar BT din 2021 oferă produse și servicii financiare în felul în care companiile din România se așteaptă în prezent: simplu, on-line și personal.

Istoria Idea::Leasing începe în anul 2000, când compania a fost înființată în România ca subsidară a unei firme de leasing austriece recunoscute pe piața europeană. Compania a activat cu success pe piața de leasing, în cei peste 20 ani de activitate pe piața românească clasându-se în mod constant în top 10 companii de leasing din România.

Idea::Leasing îsi centrează activitatea și crede in Dedicare, Relaționare, Perseverența și Smartness.

Contact:

https://idealeasing.ro