BT Leasing

Parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, povestea BT Leasing a început acum aproape 30 de ani ca o alternativă a creditării. De-a lungul timpului, prin profesionalism, BT Leasing a devenit un partener de încredere pentru peste 20.000 de clienți, susținând peste 45.000 de proiecte de afaceri. Ne dorim să avem un impact puternic și să contribuim la dezvoltarea României, prin leasing responsabil. Acest deziderat poate fi realizat doar cu un set de valori adânc înrădăcinate: Respect pentru oameni și afacerile lor, Curaj de a trece peste perioade dificile și Responsabilitate.

Misiunea noastră este să susținem mediul de afaceri din România, oriunde și oricand, prin intermediul rețelei teritoriale proprii și a Băncii Transilvania și prin partenerii nostri furnizori de auto și echipamente. Ne dorim să oferim experiențe pozitive clienților nostri, ajutandu-i să își crească afacerile și să își transforme visele în realitate.

Strategia de business pe termen lung a BT Leasing are în plan principal susținerea clienților noștri prin parteneriate transparente și durabile. Mai mult ca oricand, prin digitalizare continuă, ne dorim să susținem comunitatea pentru o Românie sustenabilă.

BT Leasing susține clientii prin soluții optime de finanțare adaptate la nevoile acestora.

Ne-am resetat permanent (Green Mobility Leasing pentru auto electrice și hibride) și am depus efort sa oferim pachete integrate, care să includă pe lânga finanțarea de bază și servicii de interes pentru proiectele partenerilor nostri (asigurare, logistică, asistență, service, garantare, etc.) În viitor ne dorim să oferim experiența unei achiziții și finanțări complet digitalizate.

Contact:

 https://btleasing.ro