BNP Paribas Personal Finance

Începând cu 1 martie 2018, Cetelem IFN SA a devenit – BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, ca urmare a fuziunii strategice transfrontaliere dintre Cetelem IFN SA și banca mamă franceză BNP Paribas Personal Finance. După finalizarea procesului de fuziune, activitatea comercială din România a continuat sub brandul Cetelem, cunoscut publicului de credite de consum din România.

În cei peste 15 ani de când este prezentă pe piața românească, Cetelem s-a remarcat drept un jucător de top în domeniul finanțării creditelor de consum, oferind peste 1,8 milioane de credite. Se situează în top trei jucători pe piața cardurilor de credit, cu aproape 400.000 de carduri de credit emise și este prezent prin peste 1.500 de puncte de vânzare în peste 300 de orașe. Compania continuă să ofere servicii de credite de consum în magazin, carduri de credit, credite auto, credite de nevoi personale, fie la distanță, prin telefon sau Internet.

BNP Paribas Personal Finance SA este liderul pieței creditelor de nevoi personale în Franța și în Europa prin intermediul activității de acordare a creditelor de consum și credite imobiliare. Subsidiară a BNP Paribas SA, BNP Paribas Personal Finance are aproape 20.000 de angajați, compania operează în peste 30 de țări. BNP Paribas Personal Finance SA a dezvoltat o strategie legată de parteneriatele cu retaileri, magazine online și instituții financiare (bănci și companii de asigurări), bazată pe experiența și know-how-ul acumulate în oferirea de soluții de creditare integrate și adaptate activității și strategiei comerciale a partenerilor. Compania și-a asumat, de asemenea, un rol major în educația financiară a clienților în spiritul împrumutului responsabil.

Contact:
https://www.cetelem.ro