OTP Leasing România

OTP Leasing România a fost înfiinţată în anul 2007 şi face parte din grupul OTP Bank, acţionarii majoritari fiind OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria).

OTP Leasing România are în vedere poziționarea strategică în domeniul finanțării auto și investițiile în tehnologie. Echipa își propune să simplifice procesul de accesare a produselor de leasing financiar, să implementeze proiecte de digitalizare pentru activitatea sa și să lanseze inițiative de sprijin pentru relansarea economică a companiilor locale.

Misiunea OTP Leasing România este de a fi un partener de încredere, care lucrează alături de fiecare client pentru a-l ajuta să își dezvolte afacerea sustenabil.

OTP Leasing România oferă pentru persoane juridice posibilitatea de a achiziționa prin leasing financiar autoturisme, vehicule comerciale și echipamente. Compania are reprezentați în București, Iași, Brașov, Timișoara și Cluj.

Obiectivele ce țin de dezvoltarea finanțărilor prin leasing financiar sunt: creșterea cotei de piață și poziționarea în topul companiilor de profil din piața locală. În ceea ce privește investițiile în tehnologie, acestea sunt: smart leasing – utilizatorii sau cei care vor să devină clienți și echipa noastră să aibă acces la platforme simple, intuitive și interconectate care să le respecte timpul și finanțele, self-service – acces 24/7 la serviciile ce țin de derularea contractului de leasing și paperless – extinderea utilizării platformelor ce permit semnarea documentelor electronic. Ne propunem ca, prin toate investițiile pe care le facem, să oferim o experiență unitară, soluții care să permită clienților să salveze timp, resurse și să aibă o experiență cât mai simplă de utilizare a produselor și platformelor noastre.

Contact:

https://www.otp-leasing.ro