Impuls Leasing România

IMPULS-Leasing Romania este una din cele 5 filiale naționale ale grupului austriac IMPULS-Leasing International GmbH, înființată în cadrul unui plan de dezvoltare regională pe termen lung a grupului. Compania românească a fost înființată în decembrie 2006, odată cu extinderea vertiginoasă a grupului IMPULS-Leasing International GmbH în Europa de Est, având drept unic finanțator de grup Raiffeisenlandesbank Oberosterreich AG.

Încă de la început, IMPULS-Leasing Romania şi-a demonstrat dorința şi capacitatea de a oferi clienților săi servicii caracterizate de calitate şi rapiditate la cel mai inalt nivel. Compania a primit autorizația de funcționare din partea Băncii Naționale a României în aprilie 2007, ceea ce a marcat începutul activității. Soluțiile de finanțare ale IMPULS-Leasing România se caracterizează prin adaptarea perfectă la nevoile clienților, fiind oferite în termen scurt de la solicitare.

Valorile definitorii ale companiei sunt: încrederea, responsabilitatea şi promptitudinea, iar, printre obiectivele pe termen lung ale companiei, se numără crearea şi menținerea unui dialog permanent cu clienții nostri, îndeplinirea tuturor cerintelor clientilor nostri într-o manieră de înalt profesionalism, prin furnizarea în cel mai scurt timp de servicii de cea mai bună calitate sau acoperire natională.

Serviciile IMPULS-Leasing au la bază rezultatele excelente, dovedite în timp, ale unei echipe de profesionisti în domeniul leasingului, atât pentru finanțarea de autoturisme, semiremorci, camioane, utilaje de construcții, cât şi pentru finanțarea de masini şi echipamente industriale. Această experiență îndelungată este atuul principal al companiei IMPULS-Leasing, reprezentând garanția unei colaborări benefice pe termen lung.

Contact:

https://www.impuls-leasing.ro