BRD Sogelease IFN S.A

BRD Sogelease IFN S.A. este subsidiară de leasing a BRD – Groupe Société Générale, a treia bancă comercială ca mărime din România și este afiliată rețelei europene a Societe Generale Equipment Finance, grupul de leasing #1 în Europa. Încă de la înființare în 2001, BRD Sogelease IFN SA oferă soluții personalizate și este alături de cei peste 8,000 de clienți ai săi din diverse segmente (corporații, IMM, profesiuni liberale) conjugându-și eforturile cu ale numerosilor parteneri (producători/vendori, importatori sau dealeri autorizați,asiguratori) pentru a lăsa o amprentă pozitivă și sustenabilă în piața serviciilor financiare din România, reconfirmând astfel setul de valori fundamentale ale tuturor membrilor grupului Societe Generale: Inovație, Angajament, Spirit de Echipă și Responsabilitate.

Folosind avantajul experienței și expertizei generate de apartenența la Grupul Société Générale, BRD Sogelease IFN S.A. a avut o evoluție rapidă pe piața internă de leasing, fiind în topul societăților de leasing afiliate unui grup bancar din România. Mai mult decât atât, suntem implicați activ în procesul de dezvoltare și extindere a spectrului de utilizare al produsului leasing, pentru a fi astfel capabili să oferim partenerilor noștri alternative de finanțare rapidă, flexibilă și într-o manieră profesionistă, oferte bazate pe o înțelegere clară și corectă a produsului și a legislatiei în vigoare.

Printre produsele și serviciile oferite, se numară Leasing financiar, Credite de investiții pentru achiziție de mijloace fixe, Servicii de intermediere pentru asigurare.

Contact:

www.brdleasing.ro