BCR LEASING IFN S.A

BCR LEASING IFN S.A., companie membră a Grupului Banca Comercială Română, parte a grupului financiar central – european ERSTE Group, este prezentă pe piață romanescă a leasingului din 2001. Compania oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar și credit pentru achiziționarea bunurilor de folosintă îndelungată: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) și echipamente (mașini agricole, echipamente medicale, software și echipamente IT etc.). românești.

Apartenenţa BCR LEASING IFN S.A. la cel mai puternic grup financiar din România, permite susţinerea unor proiecte viabile şi aplicarea unei strategii coerente de dezvoltare, cu accent pe parteneriat, flexibilitate în structurarea tranzacţiilor, competitivitate şi siguranţă.

Cu o strategie de business orientată permanent către îndeplinirea așteptărilor clienților săi, BCR LEASING IFN S.A este prezentă în piața de leasing cu servicii de finanțare destinate tuturor domeniile de activitate, contribuind astfel la dezvoltarea economiei.

BCR LEASING IFN S.A. este o companie orientată spre viitor. Fiecare an de activitate i-a adus o creştere constantă a cifrei de afaceri si a volumelor de vânzări generate de principalele canale de vânzare, respectiv, BCR și parteneriatele încheiate cu dealeri și importatori din piața de leasing.

În prezent, compania se află în plin proces de tranformare digitală și proiectează inițiative strategice, dezvoltate în jurul conceptelor de facilitare a accesului la finanțare. Eficientizarea continuă a proceselor interne, investițiile in oameni, în infrastructura IT precum și accelerarea digitalizării serviciilor și produselor, au creat premisele de valorificare a oportunităților de business in mediul online și au redus semnificativ timpul de răspuns la cererile de finanțare ale clienților săi.

Contact:

https://www.bcr-leasing.ro