Alpha Leasing Romania IFN S.A.

Alpha Leasing România IFN a fost înființată la începutul anului 1998 cu scopul de a oferi servicii de finanțare prin leasing și a reusit să se impuna, de-a lungul timpului, grație serviciilor de calitate oferite, drept o prezență constantă în mediul economic românesc. Alpha Leasing România a evoluat datorită promovării unei strategii de parteneriat inovatoare și flexibilă cu clienții săi, deținând în prezent un portofoliu important de clienți. Alpha Leasing România IFN este membru fondator al Asociației Societăților Financiare din România – ALB din anul 2004, și totodată prima companie înregistrata în Registrul General și Registrul Special al BNR drept o instituție financiară nebancară (IFN), în anul 2006.

Alpha Leasing România IFN a avut o implicare activă prin reprezentanți dedicati în Comitetele de lucru ale Asociației Societăților Financiare sprijinind întotdeauna inițiativele și eforturile Asociației și contribuind astfel la dezvoltarea și reglementarea pieței de leasing din România.

Alpha Leasing România IFN oferă clienților soluții de finanțare care le permit acestora să-și dezvolte afacerile.

Viziunea Alpha Leasing România IFN este de a oferi servicii de finanțare competitive și de a răspunde astfel așteptărilor clienților prin calitate și profesionalism.

Alpha Leasing România IFN furnizează servicii la cele mai ridicate standarde, asigură flexibilitatea și transparența operațiunilor, construiește parteneriate de afaceri importante.

GAMA DE SERVICII

Leasing auto – Alpha Leasing finanțează o gamă variata de vehicule noi (autoturisme, vehicule comerciale etc.) și second-hand.

Leasing echipamente – Alpha Leasing finanțează achiziționarea celor mai noi tehnologii în materie de aparatură medicală, industrială, electronică, etc. Alpha Leasing a stabilit și menținut relații de colaborare apropiate cu principalii furnizori de echipamente, astfel încât clienții companiei să beneficieze de cele mai bune produse din domenii diverse de activitate.

Leasing imobiliar – Alpha Leasing vine în întampinarea partenerilor săi cu o ofertă de finanțare avantajoasă de tipul sale-and-lease-back care asigură lichiditați imediate clientului în vederea creării de noi oportunitati de investiții; durata de finanțare este flexibilă, iar oferta se adresează finanțării de clădiri de birouri, centre logistice, hale industriale, centre comerciale sau alte spații comerciale.

Contact:

www.alphaleasing.ro